តិចនិកចៀនត្រីអោយឆ្ងាញ់ ដំបូងត្រូវរោយអំបិលម៉ដ្ឋបន្តិចបន្តួចក្នុងខ្ទះកំពុងក្តៅ រួចដាក់ប្រេងឆា ឬខ្លាញ់ចូលទៅ បើកភ្លើងមធ្យមដោយដាក់ប្រេងឆា ឬខ្លាញ់អោយច្រើនលិចត្រី នៅពេលក្តៅខ្លាំងហើយទើបដាក់ត្រីចូលចៀន លុះពេលត្រីឡើងព័ណ៌លឿងហើយ ត្រូវបន្ថយភ្លើងបន្តិច ដើម្បីអោយឆ្អិនដល់សាច់ក្នុង ។ នៅពេលត្រីឆ្អិនមែនទែនហើយ ត្រូវបន្ថែមភ្លើងអោយក្តៅខ្លាំងម្តងទៀត ដើម្បីបណ្តេញខ្លាញ់ ឬប្រេងឆាចេញពីសាច់ត្រី ទើបដួសត្រីឡើងទុកអោយស្រស់ខ្លាញ់ ។
តិចនិកចៀនត្រីអោយឆ្ងាញ់
តិចនិកចៀនត្រីអោយឆ្ងាញ់ ដំបូងត្រូវរោយអំបិលម៉ដ្ឋបន្តិចបន្តួចក្នុងខ្ទះកំពុងក្តៅ រួចដាក់ប្រេងឆា ឬខ្លាញ់ចូលទៅ បើកភ្លើងមធ្យមដោយដាក់ប្រេងឆា ឬខ្លាញ់អោយច្រើនលិចត្រី នៅពេលក្តៅខ្លាំងហើយទើបដាក់ត្រីចូលចៀន លុះពេលត្រីឡើងព័ណ៌លឿងហើយ ត្រូវបន្ថយភ្លើងបន្តិច ដើម្បីអោយឆ្អិនដល់សាច់ក្នុង ។ នៅពេលត្រីឆ្អិនមែនទែនហើយ ត្រូវបន្ថែមភ្លើងអោយក្តៅខ្លាំងម្តងទៀត ដើម្បីបណ្តេញខ្លាញ់ ឬប្រេងឆាចេញពីសាច់ត្រី ទើបដួសត្រីឡើងទុកអោយស្រស់ខ្លាញ់ ។
0 comments:
Post a Comment