គ្រឿងផ្សំ​​ ៖
  1. លែល្ពៅ
  2. កំបោរ
  3. គ្រាប់សាគូ
  4. ស្ករស
  5. ដូងទុំ
  6. អំបិល
 វិធីធ្វើ​ ៖
  • ល្ពៅចិតសម្បកលាងទឹក កាត់ជាដុំធំល្មមត្រាំទឹកកំបោរកន្លះម៉ោង។
  • គ្រាប់សាគូសាងទឹកអោយស្អាត
  • ដូងទុំកោសពូតយកខ្ទិះដើមផ្សេង យកចុងខ្ទិះផ្សេង
  • យកឆ្នាំងចាក់ចុងខ្ទិះចូល បង់ល្ពៅ គ្រាប់សាគូ ស្ករស ដាំអោយឆ្អិន ដាក់អំបិលមួយចិប ចាក់ខ្ទិះដើមចូលកូរអោយសព្វ និងភ្លក្សមើលអោយល្មមសឹមលើកដាក់ចុះជាការស្រេច។

0 comments:

Post a Comment

 
Top