គ្រឿងផ្សំ
១ ​ដំឡូង​១គីឡូក្រាម
២​ ស្កសរ​២​​ រឺ ​៣​ខាំ (តាមចំណូលចិត្ត)
៣ កំបោរ
៤​ ល្ងរសរ
របៀបធើ្វ
ដំឡូងចិតសំបកអោយស្អាត​ដាក់ត្រាំជាមួយទឹកកំបោរ​១០​ទៅ​១៥​នាទី បន្ទាប់មកលាងទឹកអោយស្អាត។
ដាក់ស្កសរចូលខ្ទះ​ចាក់ទឹកចូលបន្តិច
ទុកអោយពុះ​សឹមដាក់តំឡូងចូល។
រំងាស់ទាល់តែឆ្អិន​រួយល្ងរ​ជាការស្រេច។

0 comments:

Post a Comment

 
Top