គ្រឿងផ្សំ
១ ដំឡូង១គីឡូក្រាម
២ ស្កសរ២ រឺ ៣ខាំ (តាមចំណូលចិត្ត)
៣ កំបោរ
៤ ល្ងរសរ
របៀបធើ្វ
ដំឡូងចិតសំបកអោយស្អាតដាក់ត្រាំជាមួយទឹកកំបោរ១០ទៅ១៥នាទី បន្ទាប់មកលាងទឹកអោយស្អាត។
ដាក់ស្កសរចូលខ្ទះចាក់ទឹកចូលបន្តិច
ទុកអោយពុះសឹមដាក់តំឡូងចូល។
រំងាស់ទាល់តែឆ្អិនរួយល្ងរជាការស្រេច។
0 comments:
Post a Comment