គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់គោ២ខាំ ចិតជាបន្ទះស្តើងៗ
- ខាត់ណា៣ខាំ ចិតសំបកចេញហើយកាត់ជាកង់ៗ(៤ស.ម)
- ប្រេងខ្យង២ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា២ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹក ៨០០មល
គ្រឿងផ្សំសំរាប់ទឹកជ្រលក់ជូរហឺរ
- ខ្ទឹមស៦កម្ពឹស ហាន់ស្តើងៗ
- ខ្ទឹមក្រហម២មើម ហាន់ស្តើងៗ
- ម្ទេស ២ផ្លែ ហាន់កង់ៗ
- ទឹកក្រូចឆ្មារ៣ស្លាបព្រា
- ទឹកត្រី៣ស្លាបព្រា
- ស្កសរ២ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅស៊ុបខ្នរ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
ការរៀបចំ
- យកឆ្នាំងមួយដាក់ទឹកហើយដាំអោយពុះ ហើយដាក់អំបិល១ចិប(ចុងម្រាមដៃ)ចូលហើយនឹងប្រេងឆា ២ ៣ តំណក់
- បន្ទាប់មកដាក់ខាត់ណាចូល ត្រាំ ២ ៣ វិនាទីហើយសំរិតទឹកចេញ
- ចាក់ទឹកធម្មតាចូល ហើយត្រាំ៥នាទីសឹមសំរិតទឹកចេញ។
- យកចានគោមមួយដាក់ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេស ទឹកក្រូចឆ្មារ។ ហើយត្រាំចោល ៥នាទី ធ្វើដូច្នេះវានឹងបន្ថែមរសជាតិនិងក្លិនឈ្ងុយរបស់ខ្ទឹម។
- បន្ទាប់មកដាក់ស្កសរ ទឹកត្រី អំបិល ម្សៅស៊ុបខ្នរ រួចកូរអោយសព្វល្អ។ មួយចាននេះហើយហៅថាទឹកជ្រលក់ជូរហឺរ។
- នៅក្នុងខ្ទះឆា ដាកប្រេងឆាហើយកំដៅអោយក្តៅ បន្ទាប់មកដាក់សាច់គោ។ ឆារហូតសាច់គោឡើងពណ៌ត្នោត(ស្ទើឆ្អិន)ទាំងសងខាង។
- ដាក់ប្រេងខ្យង នៅពេលដែលសាច់គោជិតឆ្អិន ហើយកូររហូតដល់វាឆ្អិនល្អ
- នៅពេលដែលសាច់គោជិតឆ្អិន គួរតែឆ្លៀតរៀបចំខាត់ណាក្នុងចានអោយហើយ
- ហាន់សាច់គោអោយសមល្មមងាយស្រួលក្នុងការបរិភោគ រូចរៀបវាជាមួយខាត់ណា
- ស្រោចទឹកជ្រលក់ហឺរខាងលើពីលើចានខាត់ណាសាច់គោ
- រួចហើយយកទៅញ៉ាំជាមួយបាយពិតជាមានរសជាតិឆ្ងាញ់៕
បើមានពាក្យពេចន៍កង្វះខាតសូមមេត្តាអភ័យទោសដល់យើងខ្ញុំរាល់កុំហុសឆ្គងដោយអចេតនា
សូមរិះគន់ក្នុងន័យស្ថាបនាតាមរយះការបញ្ចេញមតិយោបល់នៅខាងក្រោមយើងខ្ញុំរីករាយនិងស្វាគមន៍ជានិច្ចក្នុងការកែលំអរអោយកាន់តែល្អ។
ខាត់ណារស់ជាតិជូរហិរ - Khmer333 >>>>> Download Now
ReplyDelete>>>>> Download Full
ខាត់ណារស់ជាតិជូរហិរ - Khmer333 >>>>> Download LINK
>>>>> Download Now
ខាត់ណារស់ជាតិជូរហិរ - Khmer333 >>>>> Download Full
>>>>> Download LINK