បើយើងនិយាយអំពីគាវសាច់ជ្រូក វាពិតជាមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់ ប៉ុន្តែទន្ទឹមនឹងនោះវាក៏ពិបាកធ្វើដែរ ហើយដើម្បីដោះស្រាយបញ្ហានេះសូមសាកល្បងតាមវិធីដូចខាងក្រោមៈ
គ្រឿងផ្សំ៖
១.សាច់ជ្រូកស្មារមុខ៣ខាំចិញ្រ្ចាំអោយម៉ដ្ឋ ២.ម្សៅស៊ុប១ស្លាបព្រាកន្លះ ៣.ម្សៅពោតខ្នរ១ស្លាបព្រាកាហ្វេពេញ ៤.ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ៥.ស្ករស១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ៦.ម្រេចកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ ៧.ម្សៅសំបកគាវ២៤សន្លឹក។
១.សាច់ជ្រូកស្មារមុខ៣ខាំចិញ្រ្ចាំអោយម៉ដ្ឋ ២.ម្សៅស៊ុប១ស្លាបព្រាកន្លះ ៣.ម្សៅពោតខ្នរ១ស្លាបព្រាកាហ្វេពេញ ៤.ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ៥.ស្ករស១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ៦.ម្រេចកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ ៧.ម្សៅសំបកគាវ២៤សន្លឹក។
វិធីចំអិនៈ
ចញ្រ្ចាំសាច់ជ្រូកអោយម៉ដ្ឋរួចដាក់ម្សៅស៊ុបមួយស្លាបព្រាកាហ្វេកន្លះ ម្សៅពោតខ្នរ១ស្លាបព្រាកាហ្វេពេញ ខ្ទឹមសមួយស្លាបព្រាដើម្បីកាត់ក្លិនឆ្អាប ម្រេចកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ ស្ករស១ស្លាបព្រាកាហ្វេពេញ ច្របល់ចូលគ្នាអោយសព្វរួចបោកអោយទាល់តែ សាច់ជ្រូកឡើងស្វិត។ ខ្ចប់សាច់ជ្រូកនៅក្នុងសំបកគាវរួចដាក់បំពងជាការស្រេច៕
ចញ្រ្ចាំសាច់ជ្រូកអោយម៉ដ្ឋរួចដាក់ម្សៅស៊ុបមួយស្លាបព្រាកាហ្វេកន្លះ ម្សៅពោតខ្នរ១ស្លាបព្រាកាហ្វេពេញ ខ្ទឹមសមួយស្លាបព្រាដើម្បីកាត់ក្លិនឆ្អាប ម្រេចកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ ស្ករស១ស្លាបព្រាកាហ្វេពេញ ច្របល់ចូលគ្នាអោយសព្វរួចបោកអោយទាល់តែ សាច់ជ្រូកឡើងស្វិត។ ខ្ចប់សាច់ជ្រូកនៅក្នុងសំបកគាវរួចដាក់បំពងជាការស្រេច៕
0 comments:
Post a Comment