គ្រឿងផ្សំ
| គ្រូចទាំងមូល | ៤គ្រូច |
| ប្រេងឆា | កំនត់ |
| គល់ស្ហឹកគ្រៃ(តូចៗ) | ៤គល់ |
| ទឹកជ្រលក់ | |
| ខ្ទឹមស-ក្រហម | ៣កំពឺស |
| ម្រេច | បន្តិច |
| អំបិល | បន្តិច |
| ម្សៅស៊ុប | បន្តិច |
| ក្រូចឆ្មា | បន្តិច |
| ទឹកដាំពុះ | ល្មម |
| បន្លែ | |
| ម្ទេសខ្មាំង | ២ផ្លែ |
| ត្រសក់ | ២ផ្លែ |
| ជីគ្រប់មុន | បន្តិច |
| សាលាដ | ១គល់ |
វិធីធ្វើ
១ គ្រួចលាងទឹកអោយស្អាតរួចញាត់គល់ស្លឹកគ្រៃចូលដាក់អោយស្រក់ទឹកល្អ
២ ដាំប្រេងខ្លាញ់អោយក្តៅដាក់គ្រួចចូលបំពងអោយឆ្អិនសព្វល្អនិងមានពណ៌ ក្រលាតល្អ។ ទើបដូសឡើងអោយទុកអោយស្រក់ខ្លាញ់។
៣ ធ្វើទឹកជ្រលក់ដោយលាយគ្រឿងផ្សំទឹកជ្រលក់ចូលគ្នាទាំងអស់ភ្លក់មើលអោយល្មមរសជាតិ។
៤ រៀបគ្រួចដាក់ចានអោយស្អាតរួចដាក់ទឹកជ្រលក់ក្នុបកូនចាន។
.jpg)
គ្រួចបំពង - Khmer333 >>>>> Download Now
ReplyDelete>>>>> Download Full
គ្រួចបំពង - Khmer333 >>>>> Download LINK
>>>>> Download Now
គ្រួចបំពង - Khmer333 >>>>> Download Full
>>>>> Download LINK