គ្រឿង​ផ្សំៈ
សាច់​គោ ​2ខាំ
ខ្ទឹម​បារាំង​ កន្លះ​មើម
ប៉េង​ប៉ោះ ​កន្លះ​ផ្លែ
សាឡាត​ 1​ដើម
​• ម្សៅ​ស៊ុប​ កន្លះ​ស្លាប​ព្រាបាយ​
អំបិល​ 1​ស្លាប​ព្រាបាយ​
ទឹក​ក្រូច​ឆ្មារ​ 1​ស្លាបព្រាបាយ
ម្រេច ​1ស្លាប​ព្រាបាយ
​• ខ្លាញ់​ 2​ស្លាប​ព្រាបាយ​
ទឹក​ប៉េង​ប៉ោះ ​1ស្លាប​ព្រាបាយ​
វិធី​ធ្វើៈ
1.សាច់​គោហាន់​ស្តើងៗ​ឬក៏​កាត់​ជាដុំតូច​ៗ ​សាឡាត​បេរៀប​ដាក់​ចាន​ ខ្ទឹម​បារាំង​ ប៉េង​ប៉ោះ​ហាន់​ជាបន្ទះ​ រៀប​ដាក់​ពី​លើសាឡាត់​ អំបិល​ ម្រេច​ ទឹក​ក្រូច​ឆ្មារ​លាយ​ចូល​គ្នា។​
2.ដាក់​ខ្លាញ់​ឲ្យក្តៅ​ ដាក់​សាច់​គោ ​អំបិល​ ទឹក​ប៉េង​ប៉ោះឆា​កុំឲ្យ​ឆ្អិន​ពេក​ដួស​ដាក់​ពី​លើបន្លែ​ដែល​រៀប​​រួច​ ទទួល​ទាន​ជាមួយ​ទឹក​ក្រច​​ឆ្មារ​ អំបិល​ម្រេច។​

0 comments:

Post a Comment

 
Top